Висвітлення позиції Сербії щодо проблеми анексії Боснії та Герцеговини 1908-1909 рр. на сторінках газети “Голос Юга” - Чернік, С. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2010)
У статті на основі матеріалів газети “Голос Юга” досліджується ставлення громадськості й влади Сербії до анексії Боснії та Герцеговини 1908–1909 рр. Австро-Угорщиною.