70-річчя академіка НАН України І. М. Карпа (Вісник НАН України, 2002)
23 червня виповнилося сімдесят років відомому вченому в галузі газової технології та енергетики, Заслуженому діячеві науки і техніки України академіку НАН України Ігорю Миколайовичу Карпу.