Двокомпонентні номінації як джерело поповнення лексики живої природи українських східнослобожанських говірок - Верховод, О.В. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2011)
У статті подано аналіз двокомпонентних номінацій у ТГЛ “Жива природа” в українських східнослобожанських говірках; зокрема розглянуто вияв двокомпонентних назв у складі лексики живої природи українських східнослобожанських говірок; з’ясовано частотність вживання аналізованих сполук у досліджуваному континуумі.