80-річчя академіка НАН України Д. В. Затонського (Вісник НАН України, 2002)
2 липня виповнилося вісімдесят років відомому вченому-літературознавцю і літературному критику академіку НАН України, дійсному члену Європейської Академії наук та мистецтв у Зальцбурзі Дмитру Володимировичу Затонському.