70-річчя члена-кореспондента НАН України М. Ф. Котляра (Вісник НАН України, 2002)
4 липня виповнилося сімдесят років відомому вченому-медієвісту, досліднику Київської Русі, Заслуженому діячеві науки і техніки України, лауреату Державної премії України члену-кореспонденту НАН України Миколі Федоровичу Котляру.