Загальні збори відділень (Вісник НАН України, 2002)
Напередодні сесії Загальних зборів Національної академії наук України, звіт про яку опубліковано в № 6 нашого журналу, відбулися збори відділень НАН України. Їх учасники підбили підсумки діяльності минулого року. Друкуємо короткий виклад заслуханих там звітів.