Звітує Інститут проблем природокористування та екології (Вісник НАН України, 2002)
Президія НАН України заслухала та обговорила на своєму засіданні результати наукової і науково-організаційної діяльності Інституту проблем природокористування та екології, який у листопаді минулого року відзначив своє перше десятиліття від дня заснування.