Статті Симона Петлюри на сторінках журналу “Тризуб” під псевдонімами - Гриненко, О. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2010)
В журналі “Тризуб” за 1925–1926 роки були опубліковані статті С. Петлюри під псевдонімами, в яких гостро критикується влада більшовиків в Україні, висвітлюються національні питання, піднімаються проблеми українізації, приділяється увага українській пресі на еміграції.