Висвітлення діяльності Української установи довіри в Німецькій імперії (1938–1945) на сторінках періодичних видань української еміграції - Бурім, Д. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2010)
В статті розглядається діяльність Української установи довіри в Німецькій імперії та її висвітлення на сторінках періодичних видань української еміграції в Німеччині.