Складові національної стратегії сталого розвитку (Вісник НАН України, 2002)
На розширеному засіданні Президії НАН України за участю представників відповідних міністерств, відомств та громадських організацій України розглянуто питання «Про наукові засади Національної доповіді України про стан виконання положень «Порядку денного на ХХІ століття» в контексті «РІО + 10».