На шляху інтеграції науки і освіти (Вісник НАН України, 2002)
На спільному засіданні Президії НАН України та колегії Міністерства освіти і науки України розглянуто питання «Про подальший розвиток співробітництва Національної академії наук України та Міністерства освіти і науки України на 2002—2007 рр.». Заслухано доповіді президента НАН України академіка НАН України Б.Є. Патона і міністра освіти і науки України академіка НАН України В.Г. Кременя.