Державні запозичення України: використані можливості чи втрачені шанси? - Хорошковський, В. (Вісник НАН України, 2002)
Розглядаються різні форми державних запозичень. Аналізується практика залучення кредитних ресурсів з різноманітних джерел в Україні.