70-річчя академіка НАН України В. В. Єременка (Вісник НАН України, 2002)
26 серпня виповнилось сімдесят років видатному вченому-фізику, лауреату державних премій, Заслуженому діячеві науки і техніки України академіку НАН України Віктору Валентиновичу Єременку.