70-річчя члена-кореспондента НАН України Г. М. Бутенка (Вісник НАН України, 2002)
21 серпня виповнилося сімдесят років видатному вченому-геронтологу члену- кореспонденту НАН України Геннадію Михайловичу Бутенку.