Електоральна диференціація території України - Черкашин, К. (Політичний менеджмент, 2008)
У статті аналізуються закономірності „реалізованої” поведінки виборців на голосуванні2007, розглядається питання рівня фальшування підсумків цієї кампанії, подається схема електорального районування території України2007, розроблена на основі математичних методів. Пропонується бачення національної доктрини України, яка має сприяти подоланню протистояння між регіонами.