Фінансування політичних партій на парламентських виборах - Семенюк, Т. (Політичний менеджмент, 2008)
Позачергові парламентські вибори в Україні ще раз зактуалізували проблему фінансування політичних партій. Відтак у статті досліджуються джерела фінансових ресурсів політичних партій, канали надходження коштів під час парламентських виборів.