Огляд документів фонду Андрія Мельника в Архіві ОУН у Києві - Черченко, Ю. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2010)
В статті подається огляд документів фонду Андрія Мельника в Архіві Організації українських націоналістів у Києві.