Організаційні основи соціального управління як суспільного феномена - Туленков, М. (Політичний менеджмент, 2008)
Актуальність соціологічного аналізу організаційних засад соціального управління як суспільного феномена зумовлена об’єктивними потребами реформування організаційних структур управління сучасного українського суспільства, що трансформується в напрямі демократизації усіх сфер суспільного життя на засадах ринкової економіки.