Метод матриць: особливості застосування у політичних дослідженнях - Бойко-Бойчук, Л. (Політичний менеджмент, 2008)
Проблему розробки і вдосконалення теоретико методологічних засад (у тому числі й перегляду сформованих) будь якої науки можна віднести до категорії „завжди актуально”. До того ж, в умовах прискорення соціальних процесів „методологічні діалоги” представників різних наук інтенсифікуються. Одним з методів, що досить часто використовуються, але, на нашу думку, лишаються недостатньо вивченими, є метод матриць.