Функціональні параметри танечних пісень - Остапюк, О.О. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2011)
У статті проаналізовано розвиток функціональних параметрів українських танечних пісень. Основна увага звернена на побутування моностроф у весільній та календарній обрядовості.