Теоретико-організаційні напрямки екологізації розвитку курортно-рекреаційних територій Азово-Чорноморського регіону - Булишева, Д.В. (Економічні інновації, 2013)
Висвітлені основні характеристики та стратегічні вектори еколого-економічного розвитку курортно-рекреаційних зон Азово-Чорноморського регіону із врахуванням регіональної специфіки, розташування та сфер діяльності на відповідних територіях.