Системна класифікація термінологічного апарату інноваційної діяльності - Васильченко, К.Г. (Економічні інновації, 2013)
Досліджено генезис теоретичних положень і наукових тлумачень понятійно-категориального апарату інноваційної діяльності. В основу формування понять покладено предметний, процесний та результативний підходи.