Політична відповідальність глави держави - Малкіна, Г. (Політичний менеджмент, 2008)
У статті розкриваються політичні і політико-правові механізми реалізації відповідальності глави держави в зарубіжних країнах та в сучасній Україні. На основі узагальнення зарубіжного досвіду формулюються рекомендації щодо вдосконалення інституту імпічменту Президента України.