Двомовність і процеси політичної ідентичності в поліетнічному суспільстві - Іванов, І. (Політичний менеджмент, 2008)
Незавершеність процесів культурно-мовної ідентифікації в Україні переросла в досить серйозну політичну проблему. Відтак автор ставить за мету проаналізувати зміст двомовності та її вплив на політичну ідентифікацію.