Людина, яка дарує радість - Микитенко, О.О. (Слов’янський світ, 2012)
Під час міжнародного симпозіуму «Спільне у слов’янському фольклорі», який відбувся наприкінці вересня – на початку жовтня 2011 року в Белграді та Аранджеловці (Сербія), учасники з 12 країн сердечно і щиро вітали з ювілеєм гостинного господаря й організатора цього авторитетного наукового заходу – відомого сербського вченого, Голову комісії з фольклору при Міжнародному комітеті славістів Любинка Раденковича.