Нові ракурси українсько-польських літературних взаємин - Вахніна, Л.К. (Слов’янський світ, 2012)
Рецензія на монографію: Нахлік Є. Творчість Юліуша Словацького в Україні. Проблеми українсько-польської літературної компаративістики. – Л., 2010. – 287 с.