Сталість і людський розвиток у Чорноморському регіоні: проблема оцінювання сталого розвитку - Крючковський, В.В.; Коробов, В.К. (Економічні інновації, 2013)
Сформульовано та обґрунтовано тезу щодо обов’язкової необхідності системного оцінювання людського розвитку у загальних оцінках сталого розвитку у Чорноморському регіоні.