Современное состояние транспортного комплекса Одесской области - Кухарчик, В.Г. (Економічні інновації, 2013)
У статті проаналізована Стратегія розвитку транспорту Одеської області. Запропоновано оцінити рівень розвитку транспортного комплексу за трьома напрямками: північний економічний район; центральний економічний район та південний економічний район. Визначено необхідні умови ефективного функціонування транспорту регіону.