Порівняльний аналіз структури зовнішньої торгівлі Херсонської області з огляду пріоритетів економічного розвитку - Плющик, І.А.; Огородник, Р.П. (Економічні інновації, 2013)
Проведено порівняльний аналіз структури зовнішньої торгівлі Херсонської області, розглянуто основні фактори, що її визначають на сучасному етапі. Визначені пріоритети та напрями промислового економічного розвитку Херсонської області.