Економічні аспекти здійснення переходу до сталого розвитку Українського Причорномор’я - Миколайчук, М.М.; Миколайчук, Н.С. (Економічні інновації, 2013)
У статті проаналізовано чинники сталого розвитку, проблеми забезпечення сталого розвитку Українського Причорномор’я, вплив підприємств на окремі складові сталого розвитку територій.