Розвиток економіко-інституційної бази вирішення конфліктів природокористування на прикладі лиману Куяльник - Рубель, О.Є. (Економічні інновації, 2013)
В роботі наведений аналіз сучасної методології стану та забезпечення розвитку економіко-інституційної бази вирішення конфліктів природокористування на прикладі лиману Куяльник.