Екологічна безпека та «зелена економика» у регіональному вимірі - Сааджан, І.А.; Дейнеко, А.М. (Економічні інновації, 2013)
Обґрунтовано необхідність та розроблено пропозиції щодо активізації ринкових інструментів забезпечення екологічної безпеки в Одеській області.