70-річчя члена-кореспондента НАН України Є. Л. Кордюм (Вісник НАН України, 2002)
3 листопада виповнилося сімдесят років відомій вченій у галузі експериментальної ботаніки члену-кореспонденту НАН України Єлизаветі Львівні Кордюм.