60-річчя члена-кореспондента НАН України Б. В. Буркинського (Вісник НАН України, 2002)
3 листопада виповнилося шістдесят років відомому вченому-економісту, Заслуженому діячеві науки і техніки України члену-кореспонденту НАН України Борису Володимировичу Буркинському.