Цільова модель ресурсного забезпечення сталого розвитку економіки - Лисюк, В.М. (Економічні інновації, 2013)
У статті описано алгоритм сучасного розвитку економіки країни, показано роль державного регулювання ресурсного забезпечення цього процесу шляхом цілеспрямованої автивізації відтворювальних механізмів на ринках реального сектора економіки. Представлена економіко-математична модель регулятивного впливу на відповідні ресурсні складові доданої вартості, що утворюється на товарних ринках у процесі виробництва та обігу товарів.