Листування В. Винниченка як джерело дослідження його психологічного портрета - Сахно, І. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2010)
В даній статті аналізується листування Володимира Винниченка, видатного письменника, політика і непересічної особистості, з метою окреслити його психологічний портрет. Автор використовує як опубліковані джерела, так і листи, ще не залучені до наукового обігу.