Громадське життя Полтавщини початку XX століття на шпальтах часопису “Киевская старина” - Крот, В. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2010)
В статті розглядаються матеріали присвячені громадському життю Полтавщини початку XX століття, які були опубліковані на сторінках часопису “Киевская старина”. Аналізується їхній зміст, подається огляд найбільш значимих публікацій.