Організація управління на польсько-українському прикордонні за ІІ Речіпосполитої - Рубльов, О. (Регіональна історія України, 2013)
У статті досліджується специфічність територіальної організації на українських етнічних територіях, що внаслідок спричинених Першою світовою війною геополітичних переділів опинилися у складі ІІ Речіпосполитої у Волинському, Львівському, Станіславівському та Тарнопільському воєводствах.