Сталий розвиток в умовах глобалізації та його складові - Сморжанюк, Т.П. (Економічні інновації, 2013)
Розглянуто сутність процесу глобалізації та сталого розвитку. На основі обґрунтування системно-синергетичного підходу досліджено сумісність і протиріччя означених процесів. Порівняльна характеристика глобалізації та сталого розвитку довела наявність протиріч в самій сутності процесів.