Місце та роль технопарку у регіональній інноваційній системі - Уханова, І.О. (Економічні інновації, 2013)
Розглянуто сутність та складові регіональної інноваційної системи, проблеми формування РІС в регіонах України, роль технопарку в якості головного елементу РІС. Проаналізовано функції технопарку як головного елементу регіональної інноваційної системи та завдання, які вони повинні вирішувати.