Документи Архіву ОУН у Києві про життя та діяльність українського журналістa і історика Богдана Кентржинського - Черченко, Ю. (Науковi записки. Збiрник праць молодих вчених та аспiрантiв, 2010)
В статті йдеться про життя та діяльність українського політичного діяча, журналіста та вченого історика Богдана Кентржинського на підставі документів з його фонду в Архіві ОУН у Києві.