On the time series support vector machine using dynamic time warping kernel for brain activity classification - Chaovalitwongse, W.A.; Pardalos, P.M. (Кибернетика и системный анализ, 2008)
Запропоновано нову технологію аналізу даних, що використовується для класифікації нормальних і передуючих нападам електроенцефалограм. Технологія заснована на використанні ядра динамічного перетворення масштабу часу, об'єднаного з методом опорних векторів (SVM). Результати експериментів показали, що запропонована технологія значно перевершує стандартну SVM і дозволяє покращити класифікацію активності мозку.