Методы построения байесовских сетей на основе оценочных функций - Згуровский, М.З.; Бидюк, П.И.; Терентьев, А.Н. (Кибернетика и системный анализ, 2008)
Проведено аналіз існуючих методів побудови мереж Байєса із застосуванням оціночної функції. Описано функції Купера - Гершковича й опису мінімальної довжини, а також проведено порівняльний аналіз алгоритмів побудови байєсівських мереж з використанням цих функцій.