Одеський період діяльності сходознавця В.В. Григор’єва - Скрипник, В.В. (2010)
У статті розглянуто одеський період діяльності відомого історика-сходознавця В. Григор’єва. Виділено його роботу в Одеському товаристві історії і старожитностей. Показано головні напрями наукових пошуків вченого, зокрема дослідження історії Криму та ярликів ханів Золотої Орди.