Державна підтримка національного економічного розвитку: теорія та практика - Ягельська, К.Ю. (Економічні інновації, 2013)
Розглянуто комплекс заходів державної підтримки національного економічного розвитку різними країнами світу та виявлено ефективні інструменти державного регулювання економіки. Охарактеризовано особливості вітчизняної підтримки економічного розвитку, виявлено її недоліки, в результаті чого окреслено основні завдання та сформовано напрями державної підтримки національного економічного розвитку України.