Державна політика стосовно неорелігійних об’єднань: досвід Європи та України - Рогатін, В.М. (Історичний архів. Наукові студії, 2010)
Подано аналіз державної політики стосовно неорелігійних організацій Європи та України. При дослідженні використано не лише офіційні документи Парламентської Асамблеї Ради Європи, закони України, а й роз’яснення, доповіді, коментарі та офіційні заяви щодо цього явища.