Августин Волошин очима очевидців - Грибенюк, Н.І. (Історичний архів. Наукові студії, 2010)
Стаття присвячена видатній політичній, регіональній і культурній постаті Закарпаття першої половини ХХ ст. – Августину Волошину. Через спогади сучасників розглянуто його внесок до розвитку культури, освіти, педагогічної думки та вплив на духовне відродження Карпатської України.