Анализ потенциала и перспектив внедрения платы за экосистемные услуги в рекреационно-туристической сфере Украины - Андреева, Н.Н.; Поляничко, Е.В. (Економічні інновації, 2013)
У статті наведено аналіз економічних та інституційних аспектів впровадження плати за екосистемні послуги у рекреаційно-туристичній сфері України. Запропонована авторська класифікація екосистемних послуг. Досліджені моделі взаємовідносин у системі координат «людина – екосистема – держава – економіка».