Влияние цены на механизмы равновесного функционирования и стабильного развития репрезентативной фирмы - Морозова, О.Г.; Белоус, А.Н. (Економічні інновації, 2013)
У статті методичним прийомом за допомогою запропонованої А.Маршаллом репрезентативності досліджена природа фірми. Демонструється формування загальної економічної рівноваги як рівноваги безлічі окремих виробників та виявлено закономірності зміни граничних витрат.