Сучасний інструментарій маркетингових передінвестиційних досліджень нового торгівельного об’єкту - Яшкіна, О.І. (Економічні інновації, 2013)
Розглянуто сутність та зміст маркетингових досліджень, які передують відкриттю нового торгівельного об’єкту. Обґрунтовано необхідність проходження п’яти етапів маркетингового дослідження для зменшення підприємницьких ризиків, прогнозування продажу, моделювання споживацької поведінки у новому торгівельному об’єкті.